ANKARA

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, lise öğrencilerinin katılabileceği, uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığının zararları konusunda afiş ve slogan yarışması düzenliyor.

"Afiş ve sloganlarınızla geleceğinize sahip çıkın" başlığı altında "afiş" ve "slogan" kategorilerinde düzenlenen yarışmaya başvurular başladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılında lise düzeyindeki özel ve devlet okullarında öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği yarışmada son başvuru tarihleri "slogan" kategorisi için 8 Aralık 2017, "afiş" kategorisi içinse 8 Ocak 2018 olarak belirlendi.

Slogan yarışmasının sonuçları 25 Aralık'ta açıklanacak ve birinci tam altın, ikinci yarım altın, üçüncü ise çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

Birincinin masaüstü bilgisayar, ikincinin dizüstü bilgisayar, üçüncünün ise tablet bilgisayar ile ödüllendirileceği afiş yarışmasının sonuçları ise 19 Şubat'ta duyurulacak.

Her iki yarışmaya katılım şartları, başvuru formları ve sonuç duyurularına "http://www.narkotik.pol.tr/"adresinden ulaşılabilecek.