UNIQ İstanbul alışveriş merkezinde bulunan Uniq Açıkhava Sahnesi, dünyaca ünlü birçok yıldızı ağırlayacak. Monster Enery Presents: Rock off 2017 adı verilen ve 29 Temmuz'da başlayacak olan festivalde Amon Amarth, Bloodbath, Napalm Death gibi isimler sahne alacak. 

Daha önceki yıllarda rock ve metal müziğin efsane isimlerinden Megadeth, HIM, Amon Amarth, Stratovarius, Gojira, Korn, Apocalyptica, Behemoth, Annihilator, Haggard, Jorn Lande, Dark Tranquillity, My Dying Bride, Korpiklaani, Turisas, Dragonforce, Sabaton, Unleashed, Children of Bodom, You May Kiss The Bride, Milk Hunter, Murder King, Ayşe Saran, Pitch Black Process, Mekanik gibi birçok yerli ve yabancı grup ve sanatçı sahne almıştı. 

Bu sene 4'üncüsü gerçekleştirilecek olan festivalde müzikseverler ile buluşacak isimler ise, Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve ülkemizde ilk defa kendi prodüksiyonları olan görkemli Viking sahnesi ile konser verecek olan Amon Amarth, Türkiye'deki ilk konserini verecek olan death metal’in rüya kadrosu Bloodbath, Grind Core/Death Metal müzik türünün efsanevi isimlerinden Napalm Death ve folk metalin sevilen temsilcisi Korpiklaani yer alacak. Monster Energy Presents: Rock Off 2017'nin yerli konukları ise sahne enerjisi dillere destan Black Tooth, doom metalin İstanbul kalesi Sülfür Ensemble ve kendine has death metal tarzıyla ses getiren Milk Hunter.