Merkezi Ankara'da bulunan, Osmaniye ve ilçelerinin gelişimine ve tanıtılmasına katkı sunan, Osmaniyeli gençlerin sürekli destekçisi olan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kurucusu olduğu Osmaniye Vakfı Osmaniye'deki dört ilköğretim okulunda ihtiyacı olan öğrencilere kışlık  mont ve bot yardımında bulundu.

Bu kapsamda, Osmaniye'deki Dereobası Şehit Ahmet Şahin İlkokulu, Issızca Şehit Ahmet Çalık İlkokulu,Toprakkale Sazlık İlkokulu ve Ruhi Özden-Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere, vakfın Ankara öğrenci topluluğundan üniversite öğrencileri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Dereobası Şehit Ahmet Şahin İlkokulunda gerçekleşen programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, "Çocuklarımız, ebeveynleri ve öğretmenleriyle, kendilerini keşfetme noktasında ve sosyal çevreyi tanıyarak topyekun gelişme imkanı bulacaktır. İlimizin Türkiye genelinde tanıtılmasında, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılan çalışmalara destek sunmak ve imkan ve kaynaklarını destekleyerek çözüme kavuşturmasını amaç edinen Osmaniye Vakfının yönetim kuruluna, değerli gönüllülerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Osmaniye Vakfı Öğrenci Topluluğu Başkanı Fatih Temel ise şöyle konuştu: "Bir zamanlar bizim de oturduğumuz bu sıralara, böylesi anlamlı ziyaretle gelmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmak apayrı bir duygu. Bu bağlamda bizleri yalnız bırakmayan Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Albak'a ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz."

Osmaniye Vakfı'nın sosyal medya hesabındanda konuyla ilgili şu paylaşımda bulunuldu.

Osmaniye Vakfı olarak Osmaniye’mizde 4 ilköğretim okulunda ihtiyacı olan öğrencilerimize kışlık bot ve mont yardımı yaptık.

Ankara öğrenci topluluğumuzdaki arkadaşlarımız, ihtiyacı olan öğrencilerimize hediyelerimizi bizzat ilettiler.

İlgili okulların ve öğrencilerimizin belirlenmesinde ve dağıtımında katkılarından dolayı başta Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak olmak üzere, il milli eğitim personelimize teşekkür ederiz.