MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Edirne’ye gönderilen ilk yardım tırı bölgeye ulaştı. 0-10 yaş grubu çocuklar başta olmak üzere çocuk botu, kaban, kazak, pantolon, gıda, temel ihtiyaç malzemelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda yardım malzemesi zor şartlardaki göçmenlere dağıtıldı

MHP’nin ikinci tırı bugün, üçüncü yardım tırı ise yarın Edirne’ye ulaşacak

Sınırda insanlık dramı yaşayan mülteciler için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla gönderilen ilk yardım tırı Edirne’ye ulaştı. Yardım tırıyla bölgeye ulaştırılan ve özellikle 0-10 yaş grubu çocuklar için kaban, çocuk botu, kıyafet, kazak, pantolon, oyuncaklarla birlikte battaniye, iç çamaşırı ile su, gıda, temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardımlar mültecilere dağıtılmaya devam ediyor.

Yardımların, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından görevlendirilen Edirne MHP İl Başkanlığı ve Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı organizasyonunda ve Edirne Valiliği, AFAD ekiplerini desteğiyle birlikte dağıtımına devam ediliyor. MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’da bölgeye giderek teşkilatlara destek verdi. 

MHP Lideri Bahçeli’nin talimatıyla yola çıkan ikinci yardım tırının bugün, üçüncü yardım tırının ise yarın Edirne’de olacağı belirtildi. Öte yandan sınırda çok zor durumdaki çocukların mağdur olmaması için talimat veren MHP Lideri, bölgede bir göçmen kreşi açılması için de talimat vermişti. Kreşin hazırlıkları son aşamaya gelirken bölgeye ulaşacak tırlardaki malzemelerin göçmenlere dağıtılmasına da devam edilecek.