ANTALYA'da, 60 yaşındaki İrfan Uz, çalıştığı inşaatın önünde ölü bulundu. 

Olay, saat 22.30'da Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi'nde meydana geldi. 92. Sokak'ta yapımı süren 5 katlı binanın inşaatından bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerininin yaptığı müdahaleye rağmen sokakta kanlar içinde yatan yaşamını yitirdi. İnşaatın giriş katını marangoz olarak kullanan ve ismi açıklanmayan işletmeci, polise verdiği ifadesinde İrfan Uz'un inşaattan düştüğünü iddia etti. Ancak Uz'un düştüğü bölgedeki yağmurluk ve gölgeliğin zarar görmediğini belirleyen polis, marangozhane işletmecisini gözaltına alarak polis merkezine götürdü. 

Olay yerine gelen 2'nci bir ambulanstaki sağlık görevlileri ise aynı adreste saat 21.30 sıralarında büyük bir kavga olduğu, bir kişinin ağır yaralandığı yönünde çağrı aldıklarını ve yaşanan arbede nedeniyle sokağa dahi giremediklerini söyledi. Görevliler, yaralıya müdahale edemeden ayrılmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

İnşaatın hemen karşısındaki bir apartman dairesinde oturan görgü tanığı ise İrfan Uz'un birkaç kişi tarafından inşaattan atıldığını gördüğünü öne sürdü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, İrfan Uz'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.