Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurmaktan gözaltına alındı. Vurulan arkadaşının şikayetçi olmadığı Taşkın, "Alkollüydüm kazayla oldu." dedi, serbest kaldı.

Beyoğlu'nda gece boyu eğlenen Gökhan Taşkın ve Fırat Karadayı, eğlence dönüşü saat 05.00 sıralarında sokakta yürüyordu. İddiaya göre; Gökhan Taşkın belindeki Glock tabancayı çıkardı ve tek el ateş etti. Mermi arkadaşı Karadayı'nın topuğuna isabet etti. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Taşkın gözaltına alındı ve tabancaya el konuldu. Hastaneye kaldırılan Karadayı, emniyette, Taşkın'la arkadaş olduklarını birlikte alkol aldıklarını, yolda yürürken Taşkın'ın kendisine ateş ettiğini, husumeti olmadığını davacı olmayacağını söyledi. Taşkın ise alkollü olduğunu tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını öne sürdü.

Gökhan Taşkın serbest kaldı. Telefonla görüştüğümüz Taşkın, "Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah kaza ile patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı. "dedi. Taşkın, arkadaşının silahı belinden almak istemesini de sarhoşluk nedeniyle olduğunu söyledi.

Kaynak: Hürriyet