Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Kalaba'da toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılmasına değinerek, fiyatların neredeyse yarı yarıya inmiş durumda olduğunu belirterek, "Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Belediyecilik AK Parti'nin işidir"

"Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir." diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz." 

Erdoğan, "Cumhur İttifakı ile bu yolda yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Pazara kadar değil, inşallah mezara kadar yürüyeceğiz." diyerek, "Bizim bildiğimiz, tanıdığımız, 17 yıldır içinde yaşadığımız Ankara, aday diye öne sürülen projeyi 31 Mart'tan sonra bir kez daha evine geri gönderecektir." şeklinde konuştu.

"Asıl büyük ittifakı bölücü örgütün güdümündeki parti ile yaptılar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(CHP) Asıl büyük ittifakı bölücü örgütün güdümündeki parti ile yaptılar. Nereden mi biliyoruz? Kandil'deki terör baronlarının yaptığı açıklamalardan biliyoruz." ifadelerin kullandı.