Alaattin Çakıcı, Danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakını bozmak isteyenlerin boş durmadıklarını ifade eden Çakıcı, "Sayın Devlet Başkanım Cumhur ittifakından doğan birlikteliğinizi hiç bozmayınız. Çünkü milletimizin ve devletimizin geleceği için çok önemlidir" dedi.

 Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle;

"Dış güçler, içimizdeki uzantıları ile ülkemizin dirliği, milletimizin birliğini bozmal istiyorlar. Neyazık ki Cumhur İttifakına zarar vermek isteyen FETÖ ve uzantıları ile birlikte dünya hep bir ağızdan devletimizi kuşatmak istemektedir.  Amaçları Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve Cumhur İttifakı'nın bozulmasıdır. Bu zorlu süreçte Türkiye'yi kuşatmak isteyen küresel güçlere hizmet edenleri devletimiz affetmeyeceği gibi, tarih de affetmeyecektir.

Cumhur İttifakına karşı bir araya gelen muhalefet, 2023 seçimleri öncesinde yeni bir oyun tezgahlamakta, hatta Ak Partili gibi görünen FETÖ bağlantılı bazı çevreleri de korumaktadır.
Her zaman hainlerin ve bölücülerin karşısında oldum, nefes aldığım müddetçe de olmaya devam edeceğim. Bu yazımdan rahatsız olup bana zarar vermek isteyenlere buradan sesleniyorum...

Kurduğunuz oyuna çomak soktuysam, yaşadığım yeri de biliyorsunuz ve her gün sokaktayım. Kullanacağınız kişiler ister PKK'lı olsun ister DHKP-C'li  olsun, ister dinci militanlar, ister deşifre olmamış kurumlarda Fetö'cüler. Ne siz ne kullanacağınız kiralık katiller benim için hiç önemli değil.

Batı ve onlara köpeklik yapanların tek isteği bu. 15 Temmuz'u unutmayınız, katiliniz arkanızda duruyordu. Toplumda Cumhurbaşkanı'nın danışmanıyım diyen bazı kişilerin, size zarar verdiğini biliyor musunuz?

Bu dünyaya adam gibi geldim, adam gibi ölmekte şerefimdir.
 
Katilim kim olursa olsun, şahsınıza Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı olan, Türk dünyasının Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye ve aziz Türk milletine saygılarımla arz ederim."