Özellikle 2009 yılında, AKP iktidarı FETÖ'ye her alanda sonsuz kredi tanımış ve alan açmıştı. Tam bu dönem ekranlara, gazetelere sanki bir fabrikada aynı tornadan üretilmiş tipler saçıldı. Bunlar görünürde hem AKP'yi, hem FETÖ'yü savunuyordu.

Emre Uslu, Mehmet Baransu, Önder Aytaç, Rasim Ozan Kütahyalı, Yıldıray Oğur, Melih Altınok bu isimlerin başında geliyordu. Bunların ismini daha önce ne duyduk, ne de yüzlerini görmüştük. 2009 yılında piyasaya bir sürüldüler, o günden sonra her taşın altından bunlar çıktı. Hepsinin ortak özelliği ise FETÖ'nün operasyon gazetesi olan Taraf gazetesinde yazar olmasıydı.

Şimdi kimi FETÖ'nün safında tavizsiz kaldı, kimi AKP'nin safında görünmeye devam ediyor. Ama hepsinin ortak bir noktası da Fethullah Gülen'i öve öve bugünlere gelmiş olmalarıdır.

Bugün asıl konumuz Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı ikilisidir.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 2009 yılında piyasaya çıkar çıkmaz ilk işi Nagehan Alçı ile evlenmek olmuştu. Adeta tencere yuvarlanmış kapağını bulmuştu.

O günden sonra Fethullah Gülen savunulacak ilk bunlar koştu.

O günden sonra Öcalan savunulacak ilk bunlar koştu.

O günden sonra Barzani savunulacak ilk bunlar koştu.

O günden sonra PKK'lı savunulacak ilk bunlar koştu.

Bir gün olsun Türk milletinin menfaatini savundukları görülmemiştir.

Ve şimdi bunlar hala AKP'nin elindeki gazete ve televizyonlarda yazmaya, program yapmaya devam ediyorlar.

Rasim Ozan Kütahyalı, FETÖ'nün önderi teröristbaşı için bunları demişti:

"Fethullah Gülen'e ve Gülen'in öncülük ettiği harekete dair görüşünüz ne olursa olsun, bu hareketten ve Gülen'den ne kadar nefret ederseniz edin, Gülen'in bu ülkede on milyonlarca insan tarafından sevilen ve hürmet gören bir insan olduğu gerçeği değişmiyor. Gülen hareketinin fiili mensupları dışında da, Türkiye dindarları arasında Fethullah Gülen'e hürmet etmeyen, Gülen'den hoşlanmayan insan sayısı istisnai rakamlara tekabül eder. Genelkurmay bu gerçekle yüzleşmek zorundadır. Gülen hareketine düşman olmak demek, bu milyonlarca insanı karşısına almak demektir." (22 Nisan 2009)

***

Nagehan Alçı da kocasından geri kalmamış, şunları söylemişti: Fetullah Hocaefendi'yi Türkiye'de yaşayamaz hale getiren insanlar bugün yargı konusu yapılıyorlar onu görmek lazım. Dolayısıyla artık bu kadar milyonların gönlünde taht kurmuş bir ismin kendi vatanından uzak durmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum ben"

***

Nagehan Alçı "Öcalan'ın affedilmeli" diye kalemini, dilini oynatırken, kocası Rasim Ozan Kütahyalı da ondan geri durmuyor "Öcalan'a ev hapsi verilmeli" diyordu. Rasim Ozan Kütahyalı, teröristbaşını cilalamak için eşiyle adeta yarışa giriyor ve "Aynı şekilde Abdullah Öcalan'a ve Öcalan'ın önder olarak anıldığı harekete dair de görüşünüz ne olursa olsun, Öcalan'dan ne kadar nefret ederseniz edin, Öcalan bugün milyonlarca Türkiye yurttaşı tarafından bir şekilde sevilen ve hürmet gören bir insandır." diyecek kadar mide bulandırıcı olabiliyordu.

Geçmiş sicilleri böyle olan bu ikili, şimdi de ailece çapulcu Barzani'yi yalıyorlar.

Rasim Ozan Kütahyalı kürdistan tv isimli bir bölücü televizyona "Türkiye'nin en büyük dostu Peşmerge Yönetimi ve Barzani'dir. Yeni açılım sürecinde kesinlikle sayın Barzani'nin fikirleri alınacak ve bu süreç onun yardımıyla tamamlanacaktır" açıklamasını yapmış, eşi Nagehan Alçı'da MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Bu kapsamda "en az beş bin Ülkücü gönüllü" başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir." Sözlerinden rahatsız olmuş ve bu durumu provokatörlük olarak gösteriyor. Bununla da yetinmiyor "Hangi sıfatla gideceksiniz?" diye eleştiriyor.

Siz, hiç Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı Barzani "Türkiye'den de toprak parçası alıp, büyük kürdistan'ı kuracağız" dediğinde eleştirirken gördünüz mü?

Siz, hiç bu ikiliyi Barzani'ye ait televizyonda Türkiye'nin Güneydoğu'sunu sözde kürdistan içinde gösteren hava durumu programı için eleştirirken gördünüz mü?

"Hangi sıfatla bunları yapıyorsun Barzani?" diye soramayan bu operasyoncu kalemler, ne hikmetse Türkmen'in hakkını, hukukunu korumaya çalışan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çemkirmektedir.

Evet, Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Melih Gökçek bu şirret ikili sizin kontrolünüzde olan gazete ve televizyonlarda yazmaya, konuşmaya ve para kazanmaya devam edecek mi?

Fethullahçı, Öcalancı, Barzani'ci bu aileye daha ne kadar katlanacaksınız?

Cevabınızı kovulup- kovulmadıklarında anlayacağız.