Medyada 7 Haziran seçimleri sonrası dengesini iyiden iyiye kaybeden bir isim var. Bu kişi medyanın turunçgiller üyesi Fatih Portakal… Ona MHP ve Devlet Bahçeli dediğinizde tüm haber sunma ölçüsünü, seviyesini, şuurunu kaybediyor. Adeta "MHP ve Devlet Bahçeli konusunda bir yemin ettim dönemem" havası var… Sürekli MHP'ye saldırıyor, sürekli MHP haberlerini saptırıyor, hangi konu olursa olsun sürekli MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi suçluyor.

7 Haziran seçim sonuçlarına göre CHP'nin en büyük hayali olan "CHP-MHP-HDP koalisyonuna" MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin şiddetle karşı çıkmasından sonra bu Fatih Portakal büyük hayal kırıklığı yaşamış olmalı ki, o günden itibaren kendini MHP ve Devlet Bahçeli konusunda durduramıyor.

Sütçü İsmail Küçükkaya'da bu konuda Fatih Portakal'ın en büyük yardımcısı durumundadır. 

1 Kasım seçimleri sonrası FOX Tv bu ikisi sayesinde MHP'deki operasyonun merkezi üssü haline getirilmiştir. 

Sabah İsmail Küçükkaya, akşam Fatih Portakal… 

FETÖ operasyon için MHP'ye bastırdıkça, bunlarda FOX tv ekranlarında seferberlik başlattılar.

MHP'ye ve Lideri Devlet Bahçeli'ye öyle kin ve nefret duyuyorlar ki, kim onun karşısına geçerse ona ekranlarını açıp, onların pazarlamasını yapıyorlar.

Geçen hafta MHP Lideri Devlet Bahçeli bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıdan bir gün önce ve toplantı akşamı Fatih Portakal art niyetini bir kez daha gösterdi.

Basın toplantısından bir gün önce "MHP lideri yarın basın toplantısı düzenliyor. Sosyal medyadan okumaya alıştığımız DB bu defa şaşırttı. Durum ciddi tabiki.." twiti atarak bir algı yaratmaya çalıştı. Ama MHP Lideri Devlet Bahçeli dünya ve Türkiye meseleleri üzerinde bir değerlendirme yaparak, Fatih Portakal'ın renkten renge girmesini sağladı. Fatih Portakal, TBMM Grup toplantısı olmadığı zamanlarda basın toplantısı düzenlendiğini aklınca gizlemeye çalıştı. Oysa MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2 hafta öncede yine bir basın toplantısı düzenlemişti. 

Bu konuda rezil olan Fatih Portakal, aynı akşam yine durmadı.

Bu seferde basın toplantısını "Çok ilginç bir şey oldu, Devlet Bahçeli ilk defa AKP'yi eleştirdi" şeklinde sundu. Yalanın boyutu Fatih Portakal'da elbette sınırsız…

"Barzani'ye ait paçavraların asılması, Eyalet, FETÖ mücadelesi, Atatürk'e saldırılar, Ayhan Oğan, Ahmet Davutoğlu, devlet kadrolarına tarikatların doldurulması, Barzani'ye karşı mücadele konusunda" MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin AKP eleştirileri ortada iken, bu cümleyi kurabilmek için bir insanın ya zeka özürlüsü, ya da karakterinde oldukça büyük bir problem olması lazımdır.

Dedik ya, derdi objektif haber değil, MHP üzerinde AKP'ye eklemlenmiş algısı yaratmak…

Bu algıyı yaratmaya çalışan Fatih Portakal'ın safı ve yanı ise CHP, HDP, PKK, FETÖ olmuş oluyor. Ağzından ne dökülüyorsa bakın, onların hedefleriyle bire bir örtüşüyor.

MHP, AKP'nin millete ihanet olacak, zarar verecek hangi yanlışını desteklemiştir Fatih Portakal?

Anayasa Değişikliği kendi ölçülerine göre şekillendirildiği için referandumda destek olması mı sizi rahatsız etti? CHP ve HDP'nin istediği gibi "ABD tipi başkanlık" isteseydi sorun olmazdı değil mi?

Fatih Portakal'ın sütçü arkadaşı İsmail Küçükkaya, "ABD tipi başkanlık sistemini desteklediğini" ekranlardan ifade etmişti.

"Terörle mücadelede sonuna kadar hükümetin yanındayız" demesi mi sizi rahatsız ediyor?

Avrupa ülkelerinin saldırıları karşısında Türkiye'yi yöneten hükümeti desteklemek mi sizi rahatsız ediyor?

Hadi bir tane millet aleyhine olacak konuda MHP'nin AKP'ye verdiği desteği gösterin!

Göstermeniz mümkün değildir.

Fatih Portakal'ın akıl ölçülerinin ne boyutta olduğunu gösteren asıl olay, FOX tv ekranlarından ifade ettiği "IŞİD karşısında Türkmenleri kurtaran ABD, Peşmerge, PKK'dır. Bunlara teşekkür etmeliyiz." sözleridir. 

IŞİD'i bir gecede peydah eden ve onlara silahları veren kim?

Türkmen kentlerini işgal etmeye kalkan ve Türkmenleri öldüren Peşmerge değil mi?

Asker ve polislerimizi şehit eden terör örgütü PKK'ya teşekkür etme davetin nasıl bir şuursuzluktur Fatih Portakal?

Bu zekâ seviyenle mi MHP düşmanlığı yapacaksın?

"HDP barajı geçsin" diye yaptığın cilalama, PKK'lı Demirtaş'a yaptığın parlatma unutulmadı…

Fatih Portakal, FOX tv ekranlarında her gün akli dengeni tartışmaya açtıracak haber sunumlarını artık bırak, MHP'ye düşmanlık için daha etkili olabileceğin kurulacak yeni partiye katıl… 

Yeni partinin basın işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ol, ya da Meral ablanın basın danışmanı ol…

Ne olursan ol, şu ekranlardan "PKK'ya teşekkür etmeliyiz" saçmalıklarını artık bize izlettirme…

Senin zekâ seviyen MHP ve Lideri Devlet Bahçeli'ye akıl vermeye ve düşmanlık yapmaya yetmez…

YILDIRAY ÇİÇEK/ORTADOĞU