İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bazı üniversiteler, yarın tatil ilan edildiğini duyurmaya başladılar.

SINAV TAKVİMLERİ DEĞİŞTİ

Üniversiteler tatil kararını sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Tatil ilan edilen birçok üniversitede sınav takvimleri de güncellendi.

30 ve 31 Aralık'la ilgili tatil duyurusu yapan üniversiteler şöyle:

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ:

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Teknik Üniversitesi'nde de 31 Aralık Perşembe günü tatil edildi.

MEF ÜNİVERSİTESİ:

İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin 31 Aralık Perşembe günü tatil olduğu açıklandı. Kararı üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin sosyal medya hesabından duyurdu.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ:

Bahçeşehir Üniversitesi de bugün (30 Aralık) ve yarın (31 Aralık) tatil olduğu açıklandı. Akademik sınav takviminin ise aynen uygulanacağı belirtildi. Karar üniversitenin sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu:

BİLGİ | Olumsuz hava şartları nedeniyle 30.12.2015 (Bugün) ve 31 Aralık Perşembe günü lisansüstü dersleri yapılmayacaktır.

Akademik sınav takvimi ise aynen uygulanacak, Cumartesi ve Pazar günü sınavlar belirlendiği şekilde yapılacaktır.

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ:

Üniversitenin Twitter hesabından kötü hava koşulları nedeniyle 31 Aralık'ın tatil ilan edildiği duyuruldu.

KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ:

Üniversitede 31 Aralık'ta yapılacak finallerin hava koşulları nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Twitter'dan yapılan duyuru ve güncel sınav takvimi ise şöyle:

31 Aralık Perşembe yapılacak finaller hava koşulları sebebiyle önümüzdeki haftaya ertelenmiştir. Güncel sınav takvimi: http://ogr.kemerburgaz.edu.tr/

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ:

Kötü hava koşulları nedeniyle yarın Üniversitemizin tüm kampüs ve ofisleri kapalı olacaktır.