AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından bahar dönemi final sınavları 25-26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmişti. Eğitim hayatına açıktan devam eden on binlerce öğrencinin katıldığı sınavın sonuçları ise merakla bekleniyor. Sınavın üzerinden yaklaşık 15 gün geçmesiyle öğrencilerin heyecanlı bekleyişi artarken, AÖF sınav sonuçlarında son günler yaşanıyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konunun ayrıntıları...

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF öğrencilerinin heyecanlı bekleyişi sürerken, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair, AÖF tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Ancak önceki dönem sınav sonuçları sınavın akabinde gelen 10 gün içerisinde açıklanmıştı. AÖF bahar dönemi final sınavlarının üzerinden ise 15 gün geçmesine rağmen açıklanmayışının nedeninin, yaşanan 9 günlük resmi tatil olduğu düşünülüyor. Bu durumda önceki sınavlar baz alındığında AÖF sonuçlarının bu hafta sonu ya da diğer hafta başında açıklanması bekleniyor.

AÖF 3 ders sınavı ne zaman? 

AÖF 3 ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da gerçekleştirilecek.

AÖF 3 ders sınavı hangi illerde yapılacak?

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da yapılacak.

Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacak.