ABD Başkanı  Donald Trump ilk yurt dışı turuna başladı. İlk olarak  Suudi Arabistan'a giden Trump'tan çok gözler First Lady Melania Trump'ın üstündeydi. Melania Trump'ın uçağa binmeden önce giydiği ve  Riyad'a indiği sırada giydiği kıyafet dikkat çekti.

KRAL KARŞILADI

Trump  Türkiye saati ile 10.10 sularında  Riyad'a indi. Trump'ı Kral Selman bin  Abdülaziz el-Suud havalimanında kırmızı halıyla karşıladı. Trump'ı Kral Selman Bin  Abdülaziz Bin Saud karşıladı.  Suudi Arabistan'ın başkenti  Riyad'da sokaklar ABD ve Suudi bayraklarıyla donatıldı. Kral Selman ve Başkan Trump'ın fotoğraflarıyla hazırlanan dev ilan panoları kentin dört bir yanına kuruldu.


RENKLİ BİNDİ, SİMSİYAH İNDİ

Trump'ın ziyaretiyle gözlerin çevrildiği  Suudi Arabistan'da en çok dikkat çeken isim çiçeği burnunda First Lady Melania Trump oldu. Trump'ın ülkeye gelirken giydiği simsiyah kıyafet konuşulurken First Lady'nin ABD'den uçağa binerkenki fotoğrafı ortaya çıktı. Trump'ın  Amerika'dan turuncu eteği ve beyaz bluzuyla bindiği uçaktan simsiyah elbisesiyle çıkması dikkat çekti.