Dündar Taşer'i anmak anlamak ve aramak;

 

Kendisi gibi bütün arkadaşları uçtular aramızdan.

Yola çıktığında genç yaşının omuzlarına yüklediği milli bilinç, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e olan sadakati ve milli davamıza olan inancı unutulmayacak bir erdem dersidir.

Hazreti Ebubekir'den öğütlü sadakati, yüreğindeki Asrısaadet hayranlığının bir nişanesiydi.

Varlığındaki öğreticiliği yokluğunda da devam eden büyük bir mütefekkir, en karanlık gecelerde yolumuzu bulduran çoban yıldızımız sın Dündar abi.

Dündar abi; sen "Başbuğumuz için, onun yanlışı benim doğrumdan daha doğrudur" dediğinde lidere sadakatin ölçüsünü belirlemiştin.

Dündar abi; ülkü ocakları için vermiş olduğun emek, döktüğün ter ve beklentilerin karşılığını bulmuştur.

Dündar abi; milliyetçi ülkücü hareket emeklerini zayi etmemiş, bıraktığın yerden daha ileriye götürmüş ve götürmeye devam etmektedir.

Dündar abi; şehitlerimiz için döktüğün gözyaşlarını kurutmadık, nemine nem katmaya devam ediyoruz.

Dündar abi; biz sadece seni sevmedik, sevdiklerini de sevdik.

Bizlere sevdirdiğin manevi âlemin, milli mefkûrelerin, dostluğun, sadakatin ve bütün erdem duygularının hala sahibiyiz ve sahibi olmaya da devam edeceğiz.

Dündar abi; şimdi seni aramıyoruz diyemeyiz, arıyoruz. Lidere sadakatini arıyoruz, ülküdaşlarına karşı tükenmez sabrını, toleransını arıyoruz, münevverliğini arıyoruz, dik duruşunu arıyoruz, abi.

Tuğlalarını ördüğün ülkü ocakları ayakta, Milliyetçi hareket ayakta ve yoluna devam etmekteler.

İçimizde sen olmayı becermiş ve kazanmış ülküdaşların, sen olmayı becerememiş ve kaybetmiş ülküdaşlarının boşluğunu kapatarak ruhumuza nakşetmiş olduğun yolda yürümeye devam ediyor.

Ülkü ocakları; her geçen gün ülkü kervanına yeni neferler kazandırmaya devam ettikçe sende bizlerle birlikte yaşamaya devam edeceksin, yine hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Bu yürüyüş kıyamete kadar devam edecek.

Ruhun şad, mekanın cennet olsun; Dündar abi.