ABD, Suriye'nin bir parçasını sözde Kürdistan yapmak için terör örgütü PKK'yı kullanıyor, onları silahlandırıyor, onları eğitiyor. Bunu artık tüm dünya anlamış ve kavramıştır. İşin anlaşılmayan tarafı ise Suriye yönetiminin terör örgütü PKK'ya karşı hoşgörülü tavrı ve hatta işbirliği yapan yönüdür. 

Celladına âşık olma hali Esad'ın ruhunu kaplamış durumdadır. 

Türkiye, Suriye'deki terör örgütlerine karşı mücadele ederken, Suriye ABD'nin kullandığı terör örgütlerine niçin sahip çıkıyor?

Ne garip, ne tuhaf değil mi?

Türkiye, ABD çizgisindeki geçmişteki yanlış Suriye politikalarını bir kenara bıraktı ve bugün doğruları yapmaktadır. Suriye'nin bunu görmesi lazımken o PKK'ya destek olarak ABD'nin hedeflerine omuz vermektedir.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli işte bu manzarayı görmüş ve "Zalim Esad'ın Afrin'e giden sözde halk güçlerinin kendilerine bağlı olduğunu birkaç gün evvel itiraf etmesi, Şam yönetimiyle PKK/PYD arasındaki teması alenen ifşa etmiştir. Suç ortakları belirginleşmiştir. Masumların kanını dökenler, insanlık vicdanını yok sayan barbarlar, mevzu Türkiye olunca yan yana gelmekte, omuz omuza vermektedir." açıklamasını yapmıştır.

İşte bu yüzden de Suriye yönetimine "Ancak Suriye yönetimi terörizmle işbirliği yaparsa, tarih yeniden canlanacak, hatıralar bir kez daha ayaklanacak, tam yüz yıl önce bıraktığımız toprakların en azından istikrara, huzura, barışa kavuşuncaya kadar emanetimizde tutulmasının hakkı doğacak, önü açılacaktır. Kaldı ki arzumuz budur, olması gereken budur." Şeklinde seslenmiştir.

Türk medyası içinde fitne ve ihanet yuvası olan Aydınlık gazetesi bu sözlerin nesinden rahatsız olduysa "Devlet Bahçeli'den Suriye Provokasyonu" manşeti atmış…

Yaşar Okuyan ve Özcan Yeniçeri gibi Devlet Bahçeli düşmanlığından dolayı ruh sağlığını yitirmiş tipleri de bu manşet altında konuşturmuş.

Yaşar Okuyan "Bahçeli'nin bu sözleri Amerikan planına hizmettir. Neden? Çünkü siz teröre karşı bir operasyon yapıyorsunuz, işgal etmiyorsunuz. Bahçeli'nin söylediği söz, biz burayı alalım, bizim emanetimizde kalsın.

Neden Amerikan planıdır. Amerika zaten bizi tasfiye etmeye çalışıyor, bu operasyonu engellemeye çalışıyor ve sen diyorsun ki ben onun için gitmiyorum, sen ne diyorsun, ben işgal etmeye gidiyorum. Bu sözler Türkiye'nin Afrin harekatına tam bir ihanettir." Demiş…

Allah Allah, Suriye yönetimi ABD'nin silahlandırdığı PKK'ya sahip çıkınca ABD'nin planlarına hizmet etmiyor mu acaba?

Her daim Suriye'nin toprak bütünlüğü vurgusunu yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Toprakların en azından istikrara, huzura, barışa kavuşuncaya kadar emanetimizde tutulmasının hakkı doğacak, önü açılacaktır." Sözündeki anlamı anlamayacak kadar da mı ruh sağlığını yitirdiniz?

Şu an zaten köyleri temizleye temizleye, Türk bayrağı dike dike ilerlerken o topraklar bizim emanetimizde değil mi?

Ne yani Suriye yönetimi terör örgütü PKK'ya destek vermesi meşru, Türkiye'nin o bölgeye istikrar, huzur, barış getirme adına emanet olarak tutması mı ihanet?

Daha öncede vurguladım. Bunlar söz konusu Devlet Bahçeli olunca PYD-YPG saflarına geçer Türkiye'ye karşı savaşır.

Son dönemlerde MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye karşı terbiye sınırlarını zorlayan, İP'siz sapsızların peşine takılıp giden Özcan Yeniçeri'de "Suriye'nin zaafa uğratılması İsrail'in güçlendirilmesi anlamına gelmektedir. " diyerek, "Suriye gerçeğini ne Bahçeli ne de Hükümet anlamıyor" eleştirisi yapmış…

Sen anlat o zaman İP'li Özcan Yeniçeri… Türkiye terör örgütü PKK'ya karşı büyük temizlik operasyonu yaparken, Beşar Esat niçin terör örgütü PKK'ya sahip çıkmaktadır? ABD ve İsrail'i güçlendirmek için mi?

Suriye'nin topraklarını ABD'nin desteğiyle asıl işgal etmeye kalkan terör örgütü PKK değil mi?

Türkiye, Suriye Ordusuyla savaşarak mı yoksa PKK'nın işgal ettiği yerlerde teröristleri temizleyerek mi gidiyor?

Bizde bunları kime anlatıyoruz!

Özcan Yeniçeri'nin partisi değil miydi, parti program taslağına "Fırat'ın ötesinin Kürdistan, batısının da Türkiye olarak kalmayacağını asla akıldan çıkarılmamalıdır." Cümlelerini koyan? 

Kürdistan neresi Özcan Yeniçeri?

Geçmişte "Türklerin birliğini istemek, ama Kürt halkının dörde bölünmüş durumunun sürmesini savunmak, sadece dar milliyetçilikle açıklanabilir." Şeklinde Suriye'yi de sözde Kürdistan'ın içinde gösteren Doğu Perinçek'in bu Aydınlık gazetesi değil miydi?

Dörde bölünmüş Kürt halkı neresi Yaşar Okuyan?

Bunlar işte sırf Devlet Bahçeli düşmanlığı ve nefreti için hem komik, hem rezil duruma düşmektedirler.

Devlet Bahçeli düşmanlıkları devam ettikçe, hem rezil, hem komik olmaya devam edeceklerdir.

PKK'ya destek olan Beşar Esad'a vuruyorsun, uyarıyorsun ses bunlardan geliyor.