EtikHaber

Click on the slide!

MHP Şanlıurfa'da miting yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat" adı altında ilkini Ankara'da düzenledikleri programın ikincisini, 27 Mart'ta…

Click on the slide!

Bahçeli: Millet sana hakkını helal etmeyecek

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, işsizlik üzerinden iktidara yüklenirken, Başbakan Erdoğan'a, "Sana bu millet hakkını helal etmeyecek" dedi..

Click on the slide!

ELAZIĞ'DA DEPREM!

Elazığ'da sabaha karşı 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

Click on the slide!

Bahçeli: Erdoğan ABD taşeronluğundan vazgeçmelidir

MHP Lideri Bahçeli "AKP Hükümetinin, uluslararası ilişkilerdeki teslimiyetçi ve pısırık siyaseti ülkemizi her geçen gün yeni bir batağa sürüklemektedir." dedi.

Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

ARKADAŞINIZLA PAYLAŞIN

facebookdigggooglestumbleupondeliciousyahootechnorati
redditmagnoliaslashdotfurlnewsvinetusuldiigo

ANKET

ABD, AB ve Talabani tarafından da desteklenen AKP'nin Kürt Açılımı'na tavrınız nedir?
  

ÜYE GİRİŞİ

Ircturk.net - Sohbet - Arkadaşlık

Trabzonspor'un borcu açıklandı
03 Temmuz 2009 - 12:08

Trabzonspor'un 59. Genel Kurulu başladı. Yarın seçimle tamamlanacak kongrede kulübün borcu açıklandı.


Kulübün 80 milyon TL borcunun olduğu bildirildi.

19 Mayıs Spor Salonu'nda yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olan olağanüstü genel kurula üyeler fazla ilgi göstermedi.

5 bin 21 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu gelen kurulda, seçime tek liste ile girecek olan kulüp başkanı Sadri Şener, hazır bulundu. Şener'in yönetim listesinde değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Genel kurulda Divan Başkanlığı'na seçilen İlhami Algan açılış konuşmasını yaparak genel kurulun Türk spor kamuoyuna ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

BORDO-MAVİLİ KULÜBÜN YAKLAŞIK 80 MİLYON TL BORCU VAR

Kulüp genel müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulu faaliyet raporunun bu kongrede sunumunun yapılmadığını ve gelecek mali genel kurulda bu konuda bilgi verileceğini belirtti. Bordo-mavili kulübün yaklaşık 80 milyon TL borcunun olduğu bildirildi.

Bu arada Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde bulunan konferans salonuna, üyelerin onayı ile eski divan başkanlık kurulu başkanı Nizamettin Algan'ın adı verildi.

41. YÖNETİM SEÇİLECEK

Geçen ay başında teknik direktör Samet Aybaba ile prensipte anlaşan ancak yaşanan tartışmaların ardından camianın görüşleri doğrultusunda bu transferden vazgeçen ve olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor, 41. yılında 41. seçimli genel kurulunu gerçekleştiriyor.

2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor Kulübü, bu genel kurul ile birlikte 13. olağanüstü genel kurulunu yaparken, bordo-mavililer 28 de olağan genel kurul gerçekleştirmişti.

Yorumlar:

Yalnızca üyeler yorum yazabilir.
lütfen giriş yapın yada üye olunuz.

www.etikhaber.com!


Bu haber 325 defa okunmuştur.

Yazdır E-Posta

EtikHaber.Com

sitemiz internet explorer 7.0 veya firefox 3.0 tarayıcılarına uygun olarak

1024x768 çözünürlüğüne göre hazırlanmıştır.