spacer header
spacer
spacer
spacer
spacer
İsmail ŞAHİN
Abant Platformu mu, Kürtçülük Platformu mu?...
Doç. Dr. Mehmet Günal
Parmak Demokrasisi ve TRT Kanunu Değişikliği
Mete KILIÇ
Erciyes Dağı Yerinde Duruyor
Prof.Dr. Metin ERGUN
Marmaris'e Değer Kaybettiriliyor
Cihan TÜRKER
BAKALIM NE ÇIKACAK...
spacer
spacer
09 Temmuz 2008 04:17
spacer
spacer
Ana Sayfa
Siyaset
Güncel
Güvenlik
Dünyadan
Dış Politika
Ekonomi
Spor
Eğitim-Gençlik
Yaşam
Bilim
Sağlık
Çalışma Hayatı
Kültür-Sanat
Basından
Medya
Özel Haber
Dosyalar
Yazarlar
Röpörtajlar
Son Dakika
YAZARLAR
Ulvi YöNTER
Ahlak Üzerine Düşünceler...
Memet AKBAŞ
Ergenekon ile Susurluk efsanesi çöktü…
Arif OKTAY
CUMBAYAN
Haftanın Okunanları


 
Osmaniye'de MHP'ye toplu katılım
17 Mayıs 2008 16:49

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde İlçe Belediye Başkanı ve Demokrat Parti teşkilatının tümü MHP'ye katıldı.


Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Demokrat Parti teşkilatının tamamı ve ilçe belediye başkanı Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) geçti.

Bahçe Belediye binası önünde yapılan katılım törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Osmaniye Millet Vekili Hakan Coşkun, MHP Adana Millet Vekili Kürşat Atılgan, MHP Mersin Millet Vekili Kadir Ural, Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, Osmaniye İl Başkanı Yener Tuncer, ilçe başkanları ve çok sayıda MHP'li katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bal, globalleşen dünyada Türkiye'nin daha da önem kazandığını belirterek, tüm devletlerin gözünü ülkemiz üzerinde olduğunu belirtti.

Bu sebeple Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi gerektiğini aktaran Bal, "İşte siz Bahçeliler ülkemizin geleceğini aydınlatmak isteyen bir partiye katılmış bulunuyorsunuz. Şu anda bizim öncelikli hedefimiz Bahçe'den güç alarak Osmaniye'de, Osmaniye'den güç alarak Türkiye'de yerel seçimlerin iktidarı olmaktır. Aramıza katılarak bize güç veren Başta Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş ve diğer kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Bahçe Belediye Başkanı Altundiş, verdiği karardan memnun olduğunu ifade ederek, "Azim ve kararlılığın olduğu tarafa geçtim. Daha güzel hizmetler sunup partimin iktidara gelmesini sağlayacağım. Ayrıca genel başkanımızın soy ismini taşıyan bir ilçeye başkan olduğum için de onur duyuyorum.'' dedi.

Altundiş sözlerini "MHP bayrağını gururla hedefe taşıyacağıma söz veriyorum" şeklinde bitirdi.

EtikHaber

Yorumlar:
Yazar asil ırk TÜRK on 2008-05-17 17:51:14
HAYIRLI OLSUN! VATANINI,BAYRAĞINI SAHİPLENEN HERKES BU ÇATI ALTINDA TOPLANMALI....

Yalnızca üyeler yorum yazabilir.
lütfen giriş yapın yada üye olunuz.

www.etikhaber.com!

Bu haber 2637 defa okunmuştur.
Yazdır E-Posta
 
 Favorilere Ekle
 Açılış Sayfam Yap
ANKET
Türklüğe hakareti yasaklayan 301 değiştirilmeli mi?
  
ÜYE GİRİŞİ
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni hatırla
Şifre Hatırlatıcı
Hala hesabınız yok mu? Oluşturmak için
YAZARLAR
Arif Kaan YALÇIN
PARİSLİ ALİ EFENDİ
Hamit DİZMAN
İlk yarı Galatasaray için nasıl geçti?
Uğur ARABACI
Tadını çıkarın...
Ali Kemal SEVİNÇ
İnönü’de Hakem Skandalı
Günün Okunanları
eXTReMe Tracker


spacer
spacer
 



www.etikhaber.com ©2005

Haberleriniz icin haber@etikhaber.com adresinden ulaşabilirsiniz
    spacer