Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

ARKADAŞINIZLA PAYLAŞIN

facebookdigggooglestumbleupondeliciousyahootechnorati
redditmagnoliaslashdotfurlnewsvinetusuldiigo

ANKET

ÜYE GİRİŞİ

Ircturk.net - Sohbet - Arkadaşlık

AKP'de silah sesleri
21 Temmuz 2006 - 19:38
Gaziantep'te, AKP İl Başkanlığına gelen bir delege silahıyla dehşet saçtı

Gaziantep'te, AKP İl Başkanlığına gelerek partililerle kavga ettiği sırada etrafa rastgele ateş açtığı iddia edilen il delegesi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, AKP İl Başkanlığına gelen il delegesi Cengiz F, partide görevli Yalçın Sercan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanındaki tabancayla rastgele ateş etmeye başlayan Cengiz F. polisin olay yerine gelmesiyle etkisiz hale getirildi.

Durumun bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis olay yerine takviye edilirken, parti binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olayın hemen ardından AKP İl Başkanlığına gelen Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, saldırının, terör ya da farklı bir saldırı amaçlı olmadığını, partililerin kendi aralarında yaşadığı bir kavga sonrasında meydana geldiğini söyledi. Olayın bildirilmesi üzerine parti binasına, AKP Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Sarı ve Fatma Şahin ile AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu gelerek, incelemede bulundu.

-AKP İL BAŞKANI ERUSLU-

AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arıl beldesinde vatandaşları ziyaretleri sırasında olayı öğrendiklerini, silahlı saldırıyı yapan kişinin il delegesi Cengiz F. olduğunu söyledi. Cengiz F'nin Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinde kantini bulunduğunu, kantinin hastane başhekimliği tarafından bekleme salonu olması için kaldırıldığını ve 2 yıldan bu yana bu konuda tartışmaların olduğunu söyleyen Eruslu, şöyle konuştu:

''Cengiz F. bu nedenle mahkemeye başvurdu ve mahkemenin aleyhinde sonuçlanması nedeniyle zannedersem partiye gelerek böyle bir olayı yaptı. Biz kuru gürültüye hiç bir zaman taviz vermedik. Haksızlığın her zaman karşısında olduk.'' Olay yerinde çok sayıda kovan bulunduğu ve silahlı bir kişinin parti binasına rahatlıkla girdiğinin belirtilmesi üzerine Eruslu, ''Bu işler olacak, birilerinin menfaatine dokunacağız. Bu yola baş koyduk biz. Yeter ki, ülke düzelsin. Bu arkadaşımız zaten parti delegesi, ayrıca partiye herkes girebilir, bütün vatandaşlara kapımız açık'' diye konuştu.

Eruslu, ayrıca, Cengiz F'nin talebi üzerine Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yetkilileriyle görüştüğünü, ancak bu yerin Milli Emlak Müdürlüğüne ait olduğunu ve hastaneye vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için bekleme salonunun şart olduğunu öğrendiğini ve durumu Cengiz F'ye bildirdiğini sözlerine ekledi.

Polis, ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından Cengiz F'yi gözaltına aldı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar:

Yalnızca üyeler yorum yazabilir.
lütfen giriş yapın yada üye olunuz.

www.etikhaber.com!


Bu haber 632 defa okunmuştur.

Yazdır E-Posta
 
SPOR
Hidayet 50 milyon dolara imza attı Image

Milli baskutbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun, NBA'nın Batı Konferansı takımlarından Portland Trail Blazers ile prensip anlaşmasına vardığı açıklandı.

ÇALIŞMA HAYATI
İşçi zammında anlaşma sağlanamadı Image

İşçi maaş zamları konusunda hükümet ile TÜRK-İŞ arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonuçlandı. TÜRK-İŞ ile hükümet maaş zammında anlaşma sağlayamadı.

 
 
EĞİTİM-GENÇLİK
KPSS'de büyük kopya çekme girişimi Image

Iğdır'da, 60'a yakın öğretmenin, kurdukları bir merkezden Türkiye'nin değişik illerinde KPSS'ye giren ve anlaştıkları kişilere de soruların cevaplarını telekonferans sistemiyle ilettiği iddia edildi.

 

EtikHaber.Com

sitemiz internet explorer 7.0 veya firefox 3.0 tarayıcılarına uygun olarak

1024x768 çözünürlüğüne göre hazırlanmıştır.