EtikHaber

Click on the slide!

MHP Şanlıurfa'da miting yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat" adı altında ilkini Ankara'da düzenledikleri programın ikincisini, 27 Mart'ta…

Click on the slide!

Bahçeli: Millet sana hakkını helal etmeyecek

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, işsizlik üzerinden iktidara yüklenirken, Başbakan Erdoğan'a, "Sana bu millet hakkını helal etmeyecek" dedi..

Click on the slide!

ELAZIĞ'DA DEPREM!

Elazığ'da sabaha karşı 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

Click on the slide!

Bahçeli: Erdoğan ABD taşeronluğundan vazgeçmelidir

MHP Lideri Bahçeli "AKP Hükümetinin, uluslararası ilişkilerdeki teslimiyetçi ve pısırık siyaseti ülkemizi her geçen gün yeni bir batağa sürüklemektedir." dedi.

Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

ARKADAŞINIZLA PAYLAŞIN

facebookdigggooglestumbleupondeliciousyahootechnorati
redditmagnoliaslashdotfurlnewsvinetusuldiigo

ANKET

ABD, AB ve Talabani tarafından da desteklenen AKP'nin Kürt Açılımı'na tavrınız nedir?
  

ÜYE GİRİŞİ

Ircturk.net - Sohbet - Arkadaşlık

AKP'de silah sesleri
21 Temmuz 2006 - 19:38
Gaziantep'te, AKP İl Başkanlığına gelen bir delege silahıyla dehşet saçtı

Gaziantep'te, AKP İl Başkanlığına gelerek partililerle kavga ettiği sırada etrafa rastgele ateş açtığı iddia edilen il delegesi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, AKP İl Başkanlığına gelen il delegesi Cengiz F, partide görevli Yalçın Sercan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanındaki tabancayla rastgele ateş etmeye başlayan Cengiz F. polisin olay yerine gelmesiyle etkisiz hale getirildi.

Durumun bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis olay yerine takviye edilirken, parti binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olayın hemen ardından AKP İl Başkanlığına gelen Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, saldırının, terör ya da farklı bir saldırı amaçlı olmadığını, partililerin kendi aralarında yaşadığı bir kavga sonrasında meydana geldiğini söyledi. Olayın bildirilmesi üzerine parti binasına, AKP Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Sarı ve Fatma Şahin ile AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu gelerek, incelemede bulundu.

-AKP İL BAŞKANI ERUSLU-

AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arıl beldesinde vatandaşları ziyaretleri sırasında olayı öğrendiklerini, silahlı saldırıyı yapan kişinin il delegesi Cengiz F. olduğunu söyledi. Cengiz F'nin Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinde kantini bulunduğunu, kantinin hastane başhekimliği tarafından bekleme salonu olması için kaldırıldığını ve 2 yıldan bu yana bu konuda tartışmaların olduğunu söyleyen Eruslu, şöyle konuştu:

''Cengiz F. bu nedenle mahkemeye başvurdu ve mahkemenin aleyhinde sonuçlanması nedeniyle zannedersem partiye gelerek böyle bir olayı yaptı. Biz kuru gürültüye hiç bir zaman taviz vermedik. Haksızlığın her zaman karşısında olduk.'' Olay yerinde çok sayıda kovan bulunduğu ve silahlı bir kişinin parti binasına rahatlıkla girdiğinin belirtilmesi üzerine Eruslu, ''Bu işler olacak, birilerinin menfaatine dokunacağız. Bu yola baş koyduk biz. Yeter ki, ülke düzelsin. Bu arkadaşımız zaten parti delegesi, ayrıca partiye herkes girebilir, bütün vatandaşlara kapımız açık'' diye konuştu.

Eruslu, ayrıca, Cengiz F'nin talebi üzerine Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yetkilileriyle görüştüğünü, ancak bu yerin Milli Emlak Müdürlüğüne ait olduğunu ve hastaneye vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için bekleme salonunun şart olduğunu öğrendiğini ve durumu Cengiz F'ye bildirdiğini sözlerine ekledi.

Polis, ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından Cengiz F'yi gözaltına aldı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar:

Yalnızca üyeler yorum yazabilir.
lütfen giriş yapın yada üye olunuz.

www.etikhaber.com!


Bu haber 689 defa okunmuştur.

Yazdır E-Posta
DÜNYADAN
İsveç de 'Ermeni Tasarısı'nı kabul etti Image

İsveç'te çeşitli partilere mensup milletvekillerinin hazırladığı, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını içeren öneri bu akşam İsveç Parlamentosu'nda oylandı ve 1 farkla kabul edildi.

 
SPOR
Federasyon, Diyarbakırspor kararını açıkladı Image

Geçtiğimiz hafta sonu çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Diyarbakırspor-Bursaspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu beklenen kararını kısmi olarak açıkladı..

 
SAĞLIK
Baharın yan etkisi: Yorgunluk Image

Bahar mevsimiyle birlikte sıcak ve güneşli havaların yarattığı pozitif etkinin yanı sıra kendini gösteren halsizlik ve yorgunluklara dikkat...

BASINDAN
Gencim, Çalışkanım, İşsizim! Image

"Görünen o ki önümüzdeki süreçte MHP açılım, dış polita, yargı, eğitim, sağlık, Anayasa değişikliği konuları dışında iktidarı ekonomi ve işsizlik konularıyla da sık sık vatandaşa şikayet edecek."

 
BİLİM
Microsoft'tan ısrarla Explorer'da açık var uyarısı! Image

Microsoft, Explorer'daki açıkları yeni fark etti!Microsoft firması, bilişim korsanlarının, web tarayıcısı Internet Explorer'ın eski sürümlerinde yeni ortaya çıkan bir açıktan yararlanarak saldırılar düzenlediklerini bildirdi.

 
MEDYA
Uğur Dündar'dan insanlık dersi Image

Usta gazeteci Uğur Dündar, 51 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı Elazığ depremi nedeniyle kentten yapılan canlı yayında duyarsız vatandaşlara insanlık dersi verdi.

 

EtikHaber.Com

sitemiz internet explorer 7.0 veya firefox 3.0 tarayıcılarına uygun olarak

1024x768 çözünürlüğüne göre hazırlanmıştır.