Karzai'den Gül'e teşekkür
06 Şubat 2010 - 14:02

Karzai, Gül'e, İstanbul'daki NATO toplantısından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ile bugün bir telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Karzai, Cumhurbaşkanı Gül’ü arayarak, Ocak ayı sonunda İstanbul’da yapılan Türkiye-Afganistan-Pakistan üçlü zirveler sürecinin dördüncü toplantısı ile “Asya’nın Kalbi”nde Dostluk ve İşbirliği Zirvesine evsahipliği yaptıkları için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Karzai ayrıca, Gül’ün dün İstanbul’da gerçekleştirilen NATO Savunma Bakanları gayriresmi toplantısında yaptıkları konuşmada Afganistan’a ilişkin ifadelerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, görüşmede, Afganistan’a yönelik destek ve yardımların önümüzdeki dönemde de kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

ANKA

Yorumlar:


Yorumuz Yazın
  • Yazdığınız yorumla ilgili başlık kullanınız.
  • Genel ahlaki kurallara uymayan kelimeler kullanmayınız.
  • Reklam amaçlı mesajlar yazmayınız.
  • Tüm harflerinizi büyük karakterle yazmayınız.
  • Yorumunuzu yazdıktan sonra gönder butonuna bir kere basınız.
  • Yorumunuzun 700 karakteri (10 satır) geçmemesine dikkat ediniz.
İsim:
E-mail
Url
Başlık:
Yorum:

Güvenlik Kodu:* Code

www.etikhaber.com!


Bu haber 300 defa okunmuştur.

Yazdır E-Posta