Bugünlerde çok moda olan bir reklam var, Turcell menşeli, sloganı bayağı akılda kalıcı: "Bir Adam Varmış Canı Sıkılan Canı Sıkılan" diye devam ediyor.   

Herhalde Galatasaray'ın maçlarını izleyen sarı kırmızılı taraftarlara bu melodiden daha çok hitap eden bir şey yoktur bugünlerde. Gerçi o melodide bir şeyler gelip can sıkıntısını gideriyor. Burada ise farklı olan Galatasarayın her hafta gelip can sıkıntısını arttırması.

Galatasaray lig başlayalı 9 hafta olmuş ve bu 9 haftada 6 kez berabere kalma başarısı göstermiş. Nasıl olduysa 2 kerede galip gelmiş. Kendimi bildim bileli Galatasaray adına bu kadar berbat bir sezon başlangıcı hatırlamıyorum.

Halbuki ne bomba takımlar, ne tuhaf topçular, ne işe yaramaz hocalar gördük. Ama bu kadar kötü bir başlangıç bu kadar berbat bir istatistik görmedim. Galatasaray-Ankaragücü'ne bakıyorum maçın hakkı Ankaragücü'nün galibiyeti.

Her ne kadar Galatasaray ofsayttan gol yese de maçın her anında Ankaragücü daha üstün. Fenerbahçe'de bir türlü dikiş tutturamayan Ceyhun adeta tek başına Galatasaray'la dalga geçiyor. Gerets daha önceden de değindiğimiz gibi suyunun ısındığını fark edip medya kimi istiyorsa onu oynatmaya da çalışıyor ama takımda ruh mu yok, istek mi bilemiyorum.

 Bu saatten sonra Galatasaraydan ne köy be kasaba olur. Onun için en güzeli Aydın, Arda, Oğuz, Mehmet Topal, Ferhat gibi gençleri hep ilk 11'de başlatıp bari bu gençleri kazanmak olmalı. Pili biten oyuncular zaten takınma bir şey katmıyor. Belki gençler varıyla yoğuyla oynayıp bu seneyi olmasa da geleceği kazanırlar. Takımda 5-6 genç olması bir dinamizm kazandırabilir. Kazandırmasa da zaten öyle de böylede işin tadı kaçtı.

Bu senenin melodisi tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun!

Bir adam varmış canı sıkılan, canı sıkılan..........