Bahçeli'ye Milliyetçiliği Öğretmek

 

Siyaset yerini ciddiyetten komediye bırakmaya başlıyor.

Başbakan Davutoğlu’nun “Bahçeli’ye milliyetçiliği öğreteceğiz” sözü bunun bariz bir işaretidir.

Akılla kavgalı, nezaketten uzak ve gerçeği reddeden bu basit ifade, milliyetçiliğin ne olduğunu bilmeyen bir ağızdan çıkmış gibi.

Davutoğlu evvela değiştirdiği gömleğin markasını öğrensin, ardından yerine giydiği yeni gömleğin rengine baksın ve bu gömleklerin bedenine dikkat etsin.

Davutoğlu; yeni bir gömlek daha değiştirip, milliyetçilik gömleğini giymeye çalışıyorsa, gömlek ona çok büyük gelir, çook.

Bırakın sadece Davutoğlu’nu, Türk siyasetinde Bahçeli’ye değil milliyetçilik öğretmek, Bahçeli ile milliyetçilikte yarışacak adam daha anasından doğmadı.

Milliyetçiliği ayaklar altına alan birisinin çırağı, milliyetçiliği hayat tarzı yapan Bahçeli’ye laf atarken, söz disiplinini kaybetmesi, düşük bir değer ifadesidir.

İşgalci ABD “haçlı” askerlerine dua edenlerin, Ermeni diasporasına pardon diyenlerin, Kıbrıs’ı Annan Planı safsatası ile gözden çıkaranların milliyetçiliği ne ola ki, bir de milliyetçilik öğretecek(miş) havalarını giriyorlar, şaşılacak iş.

Sayın Bahçeli’nin; “senden bozkurt olmaz, olsa olsa fındık kurdu olur” cevabı umulur ki, Başbakanın kendine gelmesine yardımcı olur.

Elbette ki;  AKP’nin MHP’de olmayan yönleri vardır!

O konuları konuşsa sesimiz çıkmayacak.

Mesela; havuz medyası nasıl kurulur.

İhalelerde partililer nasıl kayırılır.

Milletin anasını ……. diye küfür edenler nasıl baş tacı yapılır.

Bu ve buna benzer AKP’lilerin çok becerikli olduğu özellikler elbette MHP’de yoktur.

MHP’liler Kur-an’la dalga geçmesini bilmezler, AKP bu konuda rakipsiz.

MHP’liler kutsal değerlerin harmanı Ülkü Ocakları’nın paha biçilmez öğretilerinden nasiplenmiş insanlardır.

Ve Ülkü Ocakları’nın kapısı herkese açıktır, buna Başbakan da dâhildir.

Davutoğlu’nun, Sayın Devlet Bahçeli’ye milliyetçilikle alakalı laf söylemesi değil, Sayın Bahçeli’nin öğrencilerinden milliyetçilik öğrenmesi iyi bir kazanımdır.

Dediğim gibi; ocaklarımızın kapısı açıktır.