Alparslan Türkeş'ten Davutoğlu'na Ekmek Çıkmaz

Ülkücüler; milli devlet, milli kültür ve milli tarih hususunda hassastırlar.

Tarihte kurulmuş 16 imparatorluk ve sayısız devletlere sahip olmanın bilincinde ve gururundadırlar.

Tarihin akışı içerisinde Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip olmak, bizler için önemlidir.

Ülkücüler; cumhuriyetimizin ne derece zorlukla kurulduğunu bilirler, harici ve dâhili düşmanlarımızın son devletimizi yıkmak ve veya yıkımına yardımcı olmak gayretlerinin farkındadırlar ve hep farkında olacaklardır.

Dersim olayları devletimize karşı yapılmış bir isyan hareketidir.

Siyasetçi, tarihçinin işine karışmak yerine ondan bilgilenmeli ve idare ettiği devletin geçmişine vakıf olmalıdır.

Başbakan Davutoğlu’nun; dersim olaylarında devlete başkaldırmış insanları Hz. Hüseyin’e ve o kalkışmayı bastıran devleti ise Yezide benzetmesine her kesimin sessiz kalacağını ümit etmiş olsa ki, Sayın Devlet Bahçelinin cevabı, pek te hoşuna gitmemiş.

Yanlışını düzelttiğinden ve ikaz ettiğinden dolayı, Sayın Bahçeliye teşekkür etmesi beklenilirken, o 1944 olaylarına atıfta bulunarak “Başbakan, "Sahip çıkıyorsa CHP sahip çıksın. Siz sahip çıkmayın. Bunu yaparsanız, en başta rahmetli Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlar. Çünkü tek parti zihniyeti, başta Alparslan Türkeş ve Nihal Atsız olmak üzere MHP'lilerin önde gelen isimlerini tabutluklara soktular. Ey Bahçeli, ister zulüm Dersim'de yapılsın, ister senin öncü bildiklerine tabutluklarda yapılsın, biz karşı çıkarız. Ey Bahçeli asıl sizin Türkeş'ten özür dilemeniz gerekir.” Demiştir.

Alparslan Türkeş sadece Ülkücüler için değil, Türk ve İslam dünyası için önemlidir, ne Milliyetçi hareketin lideri ne de her hangi bir Ülkücü “Başbuğlarının”  ruhunu incitecek bir iş yapmamıştır.

Türk siyasetinde kemikleri sızlayan bir kişi varsa o da “Erbakan’dır”         

Milli görüşünün milliliği yok edilmiş, düşünceleri talan edilmiştir.

Değiştirdiğiniz her gömlekte Erbakan’ın izlerini yok eden sizlersiniz.

İsrail’le yaptığınız sahte kavgalar ve ardı sıra uyguladığınız ekonomik kardeşlik, Erbakan’a mezarında dahi acı çektirmektedir.

İslam dünyasını kan gölüne çeviren, Müslümanların katliamına sebep olan, Müslüman kadınların namus ve iffetlerini yok sayan “BOP” un eş başkanlığı görevleriniz, Erbakan’ın kemiklerini sızlatmadıysa, ne yapmıştır?

Başbakan Davutoğlu’na söyleyeceğim şudur ki;

Sayın Devlet Bahçeli “Başbuğumuz” Alparslan Türkeş’in ruhunu şad etmiştir.

Kemikleri sızlayan birisi varsa o da Erbakan’dır.

Alparslan Türkeş’ten Davutoğlu’na ekmek çıkmaz, kendi işine bakmasını tavsiye ederiz.