Akil adamlar;

 

İktidarın adına ''açılım'' dediği ülkemizi bölme projesinin bu ayağında bazı akıllı! Adamlara yeni vazifeler verildi.

Memleketimizi diyar, diyar gezerek eli kanlı PKK teröristlerinin masum, günahsız, iyi niyetli birer vatan evladı olduğu anlatarak, doksan yıllık cumhuriyet döneminde uğradıkları haksızlıkları! Dile getirecekler.

Gezdikleri her şehirde, bunlar ekmek bulamadıkları için dağa çıktı diyecekler, devlet bunları okula almadı bu masum ve zavallı çocuklar askerlerimizi, polislerimizi şehit ederken içleri kan ağladı, aslında yaralamak için ateş ettiler fakat yanlışlıkla öldürdüler diyecekler.

Bazıları başka bir şehirde, bu polisi şehit eden zavallı terörist kardeşimiz var ya, kendisine trafik cezası yazdı diye vurdu diyecekler, öğretmeni şehit eden için, yazılıda kırık not verdi diye anlatacaklar, sağlık çalışanlarına karşı işledikleri suçun karşılığı da, düşük dozda antibiyotik verdi olacaktır.

Kimileri ilçeleri gezerken, bu bizim çocuklarımız var ya, bunların tek suçlusu devlettir. Devlet oyuncak fabrikalarının açılışına izin vermeseydi, oyuncak silahlar üretilmeseydi, bu çocuklarda silahla tanışmaz buna mecbur kalmazlardı o yüzden, bizim terörist yavrularımız suçsuz, devlet suçludur diyeceklerdir.

Akli daha akil olanlar, bu güzel yavrularımız dağa çıkarken, devlete başkaldırırken, geleni gideni vururken hiç duygudaşlık ''empati'' yaptınız mı? Devlet elektrik kaçakları diye milletin faturalarına yansıttığı gibi, su kaçağı, odun, kömür kaçağı, ilaç kaçağı diye neden yansıtmıyor? Bu güzel evlatlarımızın mensup olduğu terör örgütü bu adaletsizliğe isyan etmiş iyi niyetli masum yavrularımızdır diyeceklerdir. Kimse bunlara haksızlık etmesin aksi takdirde karşılarında sayın en akil adamımızı bulur diyeceklerdir.

Hele birde bunları akil yarışına girerken göreceğiz. Bunların en akillileri PKK ya masum, MHP ye suçlu dediğine göre, her yerde bütün suçu Ülkü Ocaklarına atacaklardır. Bu masum PKK lı yavrularımız Ülkü Ocaklarına gitseydi daha mı iyi olurdu, bunlar ne güzel Kürt milliyetçisi olmuş, Türk milliyetçisi olsalardı daha mı iyi olurdu diyerek en akilli akil adamın siyasetine destek vermek için yarışa bir adım öne geçme hamlesi yapacaklardır.

İçlerindeki İslamcı akilliler, din görevlilerini şehit eden PKK lı evlatlarını savunurken, bu masum yavrularımız hocaya defalarca dediler, yapma hocam, etme hocam, hoca bunları dinlemeyip ha bire ezan okuyor, kardeşim ikaz etmeden vurduysa o ayrı ama ikaz etmişler diyerek, dinden de buna bir kılıf bularak, din görevlilerinin ezan okuduğundan dolayı suçlu olduklarına, terörist kardeşlerinin suçsuz olduklarına dair hüküm vereceklerdir.

Akilli liberaller için bir şey değişmeyecek, onlar zaten akilli. Adı üstünde liberal, paran kadar konuşacaksın. Sen ver parayı, onlarda o akil varken, her meseleyi izah ederler hem de arlanmadan, zorlanmadan.

Ve bu akil adamlar ülkemizi karış, karış gezdikten sonra muzaffer bir edayla televizyonlarda boy, boy görüntü yaparlar, en akilli akil adam bunlara aferin der göğüsleri kabarır gururlanırlar, seçimde sandık gelir Tokat'ı yerler, MHP'nin iktidarında ise bizlerde hesabını sorarız vesselam...

İrfan TOPÇU

***

Sizde bu bölümde yazmak isterseniz sitemizin ilkelerine ters düşmeyen yazılarınızı [email protected] mail adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım.

Not: Yazılarınızda isminizi ve kullanılacak mail adresinizi yazmayı unutmayınız.