Bütün ülkücüler yaradan tarafından çetin bir imtihana tabi tutulduklarına inanırlar, gerçekte budur. Yaradan tarafından imtihan edilmek...

Bizler; Türk milletinin yarınlarına ışık olacak altın kadrolar olarak, onurlu tarihimizin muhteşem mucizesi olan ülkü ocaklarının paha biçilmez elmaslarıyız. Tarihin kantarına çıktığımızda kıymetimiz ancak denklerimizle ölçülür.

Taşıdığımız değer aklımızda ve ruhumuzda taşıdığımız büyük davamızın bir ferdi olduğumuzdandır. İnançlarımız, hiç bir şey ve hiç kimse tarafından gölgelenemeyecek kadar büyük ve kutsaldır. Bu yüzden tarih bizleri herkesten ayırt ederek yazdı ve yazmaya devam edecektir.

Milletimizin kaderi yarınlarda bir bozkurdun yelelerinin kabarması gibi kabardığında, bizlerin emek ve teri asla eksik olmayacaktır. Bizler; Domaniç yaylalarında yıldırım hızı ile kaçan bir tayın enerji ve hızı ile yüce milletimizin onurlu geleceğine koşmaya devam edeceğiz.

Bizler; En başında seçilmiş insanlarız. Her birimiz birer şehit namzedi insanlarız. Büyük davalara inanan, küçük hesapları olmayan, gündelik siyasete asla yenilmeyen biz ülkücüler, teşkilatının ve liderinin kararlarına kabul ve sadakat gösterecek erdeme sahip insanlarız. Bizler erdemli olmak için seçilmedik mi? Öyle yetiştik, öyle yetiştirmedik mi?

Bu çileli yolda yürürken, ülkü ocaklarının sert sandalyelerinde anlattığımız ve dinlediğimiz şeyler hep aynı değimliydi? Biz ülkücüyüz.

Ülküdaşlarım; Ülkümüzün ve ülkücülüğümüzün birbirimize karşı yüklediği borcu asla unutmayalım. Dün ölüme beraber gittiğimiz bu kutlu yolda, bir simidi beş arkadaş paylaştığımız bu kutlu yolda, ömrümüzün sonuna kadar yetecek dostlarımız ve dostluklarımız olmadı mı? Bizler bu değerleri çocuklarımıza miras olarak bırakmaya mecburuz. Biz ülkücüyüz.

Dostlarım; Bu miras hiçbir şey adına feda edilemez. Hele siyasi ikbal ve beklenti için asla. Bazı dostlarımızın, ülküdaşlarımızın, kendi partimizden siyaset yapma istekleri son derece doğrudur. Hepimizin isteği ve hayali, MHP de siyaset yapmak ve ülke idaresinde ter dökmektir, zaten bunun için yetişmemiş miydik?

Şimdi seçme ve seçilme zamanı, partimizin listelerindeki bütün ülküdaşlarımızı, liderimizin ve teşkilatlarımızın uygun gördüğü milletvekili listemizi meclise taşımak, listelerdeki her kesi kendimiz bilmek, listedeki yer ve sıralamalara aldırış etmeden, üç hilali şahlandırmak, işte ülküdaşlarım, dünden bu güne, bu günden yarına hepimizin vazifesidir. Bu vazifeyi yerine getirelim, ülkümüzü ve ülkücülüğümüzü siyasi hırsımıza feda etmeyelim...

Ülküdaşlarım; gün üç hilali şahlandırma günüdür, gün partimizi iktidara taşıma günüdür.

Allah Türk milletinin bahtını açık etsin.

İrfan Topçu



***

Sizde bu bölümde yazmak isterseniz sitemizin ilkelerine ters düşmeyen yazılarınızı [email protected] mail adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım.

Not: Yazılarınızda isminizi ve kullanılacak mail adresinizi yazmayı unutmayınız.

- - - - -